Auton korjaus Porissa

Etsinnässä hyvä autokorjaamo?

Pikahuolto J. Helasmo Oy:n kahdeksan nosturipaikkaa kera kokeneiden konkareiden, varmistaa nopean korjausajan ajoneuvollesi. Nykyaikainen korjaamomme taipuu monenlaiseen auton korjaus tarpeeseen. Kun etsinnässä on nopea ja hyvä korjaamo – otathan yhteyttä »

Autonkorjauspalvelut kokemuksella

Lisäksi teemme sekä Eberspächer- että Webasto-lisälämmittimien asennus- ja korjaustöitä. Lisälämmitin ohjeistetaan valitsemaan auton moottoritilavuuden mukaan; mikäli lämmitin on liian tehoton, ongelmaksi muodostuu lämmitysajan pituus ja sitä kautta akun varaustilan lasku. Toki on muistettava, että tehotarpeeseen vaikuttavat myös auton muut ominaisuudet (esim. koko, vuosimalli, merkki/malli) sekä auton käyttöalue (esim. leuto etelä vai kylmä pohjoinen). Neuvomme mielellämme sopivimman lisälämmittimen valinnassa juuri sinun autoosi sekä teemme asennus- ja korjaustyöt ammattitaidolla.

Korjaukset mopoautoista matkailuautoihin

Korjaamme niin henkilöautot, mopoautot pakettiautot kuin matkailuautot. Erikoisalaamme ovat jarru- ja alustatyöt, joihin meiltä löytyy vahva ammattitaito ja huippuluokan työkalut. Meiltä esimerkiksi Mercedes-Benz -huollot ja -korjaukset ja Mercedez-Benz -diagnostiikka sekä Renault-, Citroen-, Peugeot- ja Dacia-diagnostiikka. Käytössämme on yleisimpien merkkien erikoistyökalut.  Meiltä saat korjauksen ohella myös huoltopalvelut.

Vaivaton autonkorjaus sijaisautopalvelulla!

Voit vuokrata edullisen sijaisautomme oman autosi korjauksen ajaksi. Sijaisautopalvelumme ansiosta sinun ei tarvitse tehdä aikataulujärjestelyjä oman auton ollessa korjattavana. Varaa sijaisauto samalla kun varaat korjausajan.  

Aukioloajat:

Olemme avoinna arkisin 7.30-16.30.

Puunaulakatu 11, Pori
Pikahuolto J.Helasmo Oy
Puunaulakatu 11
28100
PORI
044 0919 416
0400 584 416