Tuulilasin vaihto Porissa

Vaihdamme autoosi tuulilasin ammattitaidolla

Meillä tehdään ketteriä tuulilasin vaihtoja merkkiin kuin merkkiin. Käytämme laadukkaita Nordglass-, Guardian- ja Asahi-ajoneuvolaseja, jotka takaavat hyvän valikoiman tuulilaseja. Asentamamme lasit ovat joko alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia varaosia. Pikahuolto J. Helasmo Oy suorittaa tuulilasin vaihdot tarkasti, viimeisen päälle tehtynä. Tuulilasin vaihto on tarkkuutta vaativa urakka, ja sehän meiltä luonnistuu!

Miksi tuulilasi kannattaa vaihtaa heti vaurioiden ilmettyä?

Jos tuulilasi on vaurioitunut, puututaan asiaan yleensä viimeistään katsastuksessa. Tämä on tarpeen, sillä vauriokohdat saattavat vaikuttaa olennaisesti havainnointiin, ollen pahimmillaan jopa auto-onnettomuuksien taustalla. Varsinaisessa onnettomuustilanteessa vaurioitunut tuulilasi voi osoittautua vaaralliseksi; eräs tuulilasin tehtävistä on nimittäin jäykistää runkoa ja jos tämä tuki on jo alkupyörähdyksissä heikentynyt, lopputulos voi olla huono. Huolehdi siis aina, riippumatta seuraavasta katsastusajankohdasta, että ajat turvallisella tuulilasilla ja maltti moottorissa.

Kysy tarjous omaan autoosi!

Pikahuolto J. Helasmo Oy on ammattitaitoinen tuulilasin vaihtoja suorittava autokorjaamo Porissa. Meillä työ tehdään tarkasti laadusta tinkimättä. Henkilöautot, pakettiautot, mopoautot, matkailuautot – kaikki onnistuu!
 

Aukioloajat:

Olemme avoinna arkisin 7.30-16.30.

Puunaulakatu 11, Pori
Pikahuolto J.Helasmo Oy
Puunaulakatu 11
28100
PORI
044 0919 416
0400 584 416

Varaa aika tuulilasin vaihtoon:

044 0919 416
0400 584 416